KÖPVILLKOR

Copyright © All Rights Reserved

KÖPVILLKOR

Följande villkor reglerar förhållandet mellan dig som kund och Johanna skapar. För privatkunder gäller Konsumentköplagen och Distansavtalslagen. Läs igenom köpvillkoren innan du gör din beställning. Kom ihåg att du ansvarar för att alla inmatade uppgifter är korrekta.

 

PERSONNUMMER OCH ÅLDERSGRÄNS

Johanna skapar lagrar dina uppgifter i ett kundregister vid beställning av vara. Ingen obehörig har tillgång till registret och uppgifterna lämnas inte ut. För att kunna handla på Johanna skapar måste du ha fyllt 18 år.

 

ÅNGERRÄTT

14 dagars öppet köp efter leverans, det vill säga från det dagen varan finns att hämta ut på ditt postombud/finns i din brevlåda. Du får pengarna tillbaka förutsatt att varan är i samma skick som när den levererades till dig och att du har skickat tillbaka den i sin originalförpackning. Returfrakten betalas av kunden och återbetalas ej. Kontakta Johanna skapar innan du skickar tillbaka en vara; info@johannaeskapar.

 

REKLAMATION

Är din vara trasig eller är felaktig ska du meddela det inom 7 dagar efter leverans.

 

EJ UTHÄMTADE VAROR

Har du glömt hämta ut dina varor och de skickas tillbaka till Johanna skapar tillkommer en extra fraktkostnad på 39kr.

 

FÄRGER PÅ TRYCK

Färgåtergivningen kan variera från bildskärm till bildskärm därför kan trycket se något annorlunda ut i verklighet än på den skärm du har tittat på varan.